Faqs

Faqs

Sí.

Es pot entrar a la festa sense disposar de reserva de taula, però hem habilitat un gestor de reserves de taula anticipada per garantir-vos l'accés al recinte, doncs l'aforament és limitat i a certes hores és possible que no es pugui accedir fins que alliberin espai els assistents.

La gestió de reserva de taula general és gratuïta i es realitza des del web oficial de l'Oktoberfest Barcelona. Recorda imprimir la vostra reserva i presentar-la al control d'accés de la carpa de l'Oktoberfest Barcelona " Acreditaciones / Reservas Mesa ", on sense fer la cua general, us garantirà l'accés dins de la franja horària del dia seleccionat.

Únicament haureu d'abonar les consumicions realitzades a la carpa .

La gestió de reserva de taula VIP és gratuïta, però té associat un Menú VIP de plat combinat de salsitxes amb xucrut i kartoffelsalat, més un brètzel i un litre de Paulaner OktoberfestBier, i té un cost de 22 € per persona que es ha de pagar des del gestor de reserva de taula VIP de manera anticipada.

Recorda imprimir la vostra reserva de taula amb el codi de barres i presentar-la al control d'accés de la carpa de l'Oktoberfest Barcelona "Acreditaciones / Reserves VIP", on sense fer la cua general, us canviaran per les consumicions, i us garantirà l'accés dins de la franja horària del dia seleccionat.

Les reserves de taula són per a unes franges horàries determinades segons el dia de la festa.

** 12:00 h - 16:00 h ( Dissabtes, Diumenges i Festius )

** 17:00 h - 21:00 h ( Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabtes i Diumenges )

No es reserven taules a partir de les 21:00 h.

No obstant això, les taules estaran disponibles fins a cobrir l'aforament de la festa.

La capacitat màxima per taula és de 8 persones.

És possible que quan et va arribar la confirmació de reserva de taula se situés en la carpeta de SPAM / no desitjats del teu correu, o que l'adreça de correu que vas indicar no fos correcta.

No obstant això, pots posar-te en contacte amb l'organització indicant la teva incidència a través d'aquest correu: info@oktoberfest-barcelona.es

Tornarem a enviar-te la teva confirmació de reserva de taula online.

Amb la reserva de taula realitzada i impresa la còpia de confirmació rebuda des de la web oficial, dirigir-vos al Punt d'Informació que es troba en la porta principal de la carpa i mostrar la vostra còpia perquè us ajudin a acomodar-vos en la vostra taula.

Les reserves de taula són per a unes franges horàries determinades segons el dia seleccionat.

És "convenient" arribar a l'inici de la franja horària de la reserva i ocupar la vostra taula. De no ser així, podrien ser ocupades per altres grups.

Tanmateix, si disposeu de reserva, i arribeu dins de la franja horària seleccionada, haureu prioritat d'accés a la festa i, en la mesura del possible, se us intentarà s'ubicarà en alguna taula del recinte segons la característiques seleccionades en la vostra reserva d' taula.

Et recordem que la capacitat màxima de cada reserva de taula és de 8 persones.

Per realitzar una modificació a una reserva de taula, disposes d'una opció a la web on pots gestionar les teves dades i les teves reserves de taula realitzades.

Això pots fer-ho, accedint a la web, i en la part superior dreta veuràs una icona d'un usuari. Si prems sobre ell, introduint el mail indicat a la reserva, i la contrasenya que apareix al costat del mail a la reserva, podràs accedir al teu panell de control de reserves de taula en línia perquè les puguis gestionar (modificar o cancel·lar).

Amb la vostra reserva de taula realitzada per al primer torn (12.00 h - 16:00 h), finalitzat el temps, podreu romandre a la festa fins al tancament, però haureu d'alliberar la taula per al següent torn.

Amb la vostra reserva de taula realitzada per al segon torn ( 17:00 h - 21:00 h ), podreu disposar de la taula fins que finalitzi la festa aquest dia.

Et recordem que la capacitat màxima per taula és de 8 persones.

En cas que vulgueu reservar taula per a un nombre de persones superior al de la capacitat d'una taula, us recomanem realitzar tantes reserves de taula online com necessiteu indicant com a referència el codi de reserva de la primera per poder disposar de taules contigües.

Sí.

Hi haurà possibilitat de pagar les consumicions tant en efectiu com amb targeta.

L'Oktoberfest Barcelona és una festa popular on tots estan convidats.

En tot moment, els menors hauran d'estar acompanyats pels seus pares o tutors, sent aquests últims els responsables de les accions que els menors realitzin a la festa.

L'Organització informa que la legislació vigent prohibeix expressament la venda d'alcohol als menors de 18 anys.

Aquest any disposarem de cervesa sense gluten en format d'ampolla en l'Oktoberfest Barcelona. Podeu veure les cerveses disponibles a l'apartat de [Cerveses Presencials] (http://www.oktoberfest-barcelona.es/cervezas-presenciales.html)

També disposarem de refrescs i aigües.

Dins la nostra oferta gastronòmica hi haurà possibilitat de gaudir-ne amb menús especialment preparats per a celíacs.

També disposarem d'Hamburguesa per vegans (feta al forn per evitar contacte amb olis i greixos vegetals o animals), així com amanida verda per als vegetarians, a més comptem amb una llista d'al·lèrgens i fitxes tècniques de tots els nostres productes.

Preguntar directament a les barres de dispensació de menjar per ells, entrant a la carpa principal zona esquerra, i us explicaran l'oferta disponible.

No.

No es pot entrar menjar ni beguda dins de la carpa.

No.

Dins de les carpes no hi haurà servei de distribució i/o venda de tabac.

Sí, però només en els espais habilitats per a això.

No.

Lamentem comunicar-vos que no està permès l'accés a la festa amb animals, excepte gossos guia per a persones cegues.

Sí.

Està permès l'accés i ús de càmeres fotogràfiques o de vídeo.

Si vens de fora no et preocupis perquè hi ha una gran oferta d'allotjament a prop del festival. Consulta diverses opcions aquí.

Podeu sol·licitar informació per a la reserva de stands enviant un correu a info@oktoberfest-barcelona.es

Si escau, des de l'organització de l'Oktoberfest Barcelona ens posarem en contacte.

No.

Dins de les carpes no s'ha habilitat cap espai per a consigna.

Sí.

El Punt d'Informació s'utilitzarà també com a punt d'objectes perduts. Una vegada s'acaba la jornada, tots els objectes dipositats es porten a les nostres oficines de producció i l'endemà es tornen a dipositar en el punt d'informació perquè puguin ser reclamats.

Una vegada ha acabat el festival tots els objectes perduts són traslladats a les oficines de l'Organització. Si heu perdut alguna cosa i no l'heu reclamat durant la festa podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través d'aquest correu: info@oktoberfest-barcelona.es

Sí.

Està situat al costat del Punt d'Informació, en l'entrada a la festa.

Si sorgeix algun problema greu pots contactar amb qualsevol persona de l'organització, ells t'ajudaran en tot el que estigui a la seva mà.

També podràs trobar personal de seguretat repartit per tot el recinte.

Sí.

En la carpa principal es disposarà d'un equip sanitari on us atendran de qualsevol contratemps que hàgiu pogut sofrir durant la festa.

També podeu contactar amb algun membre de l'equip de cambrers, seguretat, o de l'organització, que us indicaran la seva ubicació, i/o acompanyaran si escau, per ser atensos.

Algun dubte o consulta més ?

Si té algun altre dubte o consulta, pot fer-nos-la arribar a través del nostre formulari.

Contacte