Informació

Cerveses Presencials

En la gran carpa principal de l'Oktoberfest Barcelona, es podrà degustar la cervesa oficial de Paulaner elaborada especialment per l'Oktoberfest original de Munich, en les seves principals varietats i en format de Gerres de Litre, com mana la tradició.

Paulaner  Oktoberfest Bier

Paulaner Oktoberfest Bier

Cervesa Lager

L'Oktoberfest Bier s'elabora a Munic des de l'any 1818 per l'Oktoberfest. És la predilecta a Alemanya, i s'ha convertit en una autèntica institució muniquesa.

Amb el seu sabor agradable i amb cos, ben combina amb menjars substanciosos com Hendln o braó de porc.

En general, destaca sobretot pel seu equilibri especialment harmònic entre la dolçor del malt i l'agradable gust del llúpol. Suau en el primer glop, desplega després la seva fortalesa al paladar.

És una cervesa de baixa fermentació, amb una graduació alcohòlica d'aprox. 6% vol. sent una mica més fort que la tradicional rossa.

També el contingut de most original és una mica més gran en l'Oktoberfest Bier i ascendeix com a mínim al 13,5%.

Paulaner  WeissBier

Paulaner WeissBier

Cervesa Ale de Trigo

De sabor ben balancejat entre l'aroma fruiter de la fermentació, l'amargor herbaci dels llúpols alemanys i el dolç de la malta de blat, resultant una cervesa molt refrescant.

Té una terbolesa natural per la presència de llevat.

Paulaner  Salvator

Paulaner Salvator

Cervesa Torrada Doble Bock

Cervesa tipus Lager i estil Doble Bock de color fosc amb alt contingut en alcohol.

Amb aroma a caramel i fruites molt accentuat, i sabor dolç i poc amarg.

Heineken 0,0 %Alc

Heineken 0,0 %Alc

Cervesa sense alcohol

Cervesa 0,0 que es defineix per les seves refrescants notes de fruita i el seu suau cos amb gust de malta, perfectament equilibrat.

L'elaboració i fermentació de la Heineken 0,0 , dura el doble de temps que la de la majoria de cerveses i es realitza amb l'exclusiva llevat de tipus A d'ingredients naturals de Heineken.

Contingut alcohòlic: 0,0%.

Cruzcampo sense gluten

Cruzcampo sense gluten

Cervesa sense gluten

En l'elaboració de la Cruzcampo sense gluten s'utilitzen les mateixes matèries primeres que en la Cruzcampo de sempre: Aigua, llúpol, malt d'ordi, blat de moro i llevat.

Durant el procés de fabricació, gràcies a la hidròlisi, el gluten s'elimina de la cervesa, deixant la resta dels elements intactes, amb totes les seves propietats i sabor original.

Una cervesa sense gluten garantida, que compleix sobradament els nivells que compleix el Codex Alimentari.

Les cerveses Paulaner han estat elaborades seguint la llei bavaresa de puresa de 1516, utilitzant només els millors ingredients:

  • Paulaner Oktoberfest Bier y Paulaner Salvator: ordi d'estiu, llúpol aromàtic de Hallertau, llevat pròpia i aigua de glacera. Història: El Germà Barnabas, Abat del Monestir Cerveseria Paulaner, va començar a elaborar aquesta cervesa l'any 1773, per reemplaçar el menjar durant el seu dejuni obligat en el període de Quaresma.
  • Paulaner WeisBier: malta de blat, malt d'ordi, llúpol aromàtic, llevat pròpia i aigua de glacera. Història: Al començament del segle XVII, els monjos italians de St Paola es van establir a Munic on van començar a elaborar cervesa per al seu consum intern i només podia beure fora de les festes locals, on van aconseguir una gran celebritat.